RESCAT A LA BANCA: LA GRAN ESTAFA

Qui mes qui menys estem patint els efectes de la crisi econòmica que està devastant alguns dels països de la zona euro. En el nostre estat, Espanya, les conseqüències d’unes polítiques econòmiques poc encertades per part del darrer govern socialista, varen propiciar l’arribada al poder del Partit Popular.

Aquest govern, ha optat per una política de dures retallades en drets socials i laborals, en dures retallades que afecten de manera especial la economia de les classes treballadores, autònoms i petits empresaris.

El govern espanyol a donat l’esquena a les necessitats de la ciutadania i, enlloc de promoure iniciatives per a la creació de llocs de treball s’ha posat al servei de les entitats financeres, de les entitats bancaries. Així, veiem com es destinen aportacions milionàries, des de la UE, per a rescatar als bancs, mentre els interessos d’aquest rescat seran pagats per tots nosaltres.

Per aquest motiu us convoquem a un acte públic que tindrà lloc, divendres, 6 de juliol de les 20 a les 22 h a la Biblioteca Comarcal de Blanes, sobre el següent tema:

RESCAT A LA BANCA: LA GRAN ESTAFA

L’acte serà presentat per Joan Salmerón, portaveu del Grup Municipal EUiA-ICV de Blanes, i comptarem amb la presència de Joan Herrera, president del Grup Parlamentari d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya

Us demanem, que assistiu tots i totes, militants, simpatitzants i amics a aquest acte, doncs cal estar ben informats sobre aquest tema. Cal saber que hi ha una altra manera de millorar l’economia, que no ens podem deixar enganyar per aquells que prediquen que no hi ha res a fer, que transmeten una por interessada de la que, com sempre, només en trauran benefici els corruptes, les entitats bancaries i financeres.

Us esperem, no falteu.