Acte Final de Campanya amb Marc Vidal

Divendres, 18 de novembre a les 19,30 h, a la Sala Roberto Bolaño  de  laBiblioteca Comarcal de Blanes, la coalició ICV-EUiA celebrarà el acte final de campanya.
L'acte serà presentat per Amparo Ardanuy, candidata nº 6 per Girona i Regidora de l'Ajuntament de Blanes i, en el mateix intervendran:  Victor Catalan, candidat nº 5per Girona  i Regidor de l'Ajuntament de Blanes i Cristina Simó, candidata nº 2 per Girona. La intervenció final correrà a càrrec de Marc Vidal, candidat nº 1 per Girona.
Es tracta de l'ultima trobada amb els nostres militants, amics i simpatitzants,abans del dia de la reflexió. Una sesió en la que podrem saber-ne mes de com plantar cara a les retallades socials. On podrem coneixer de primera mà les propostes per a  fomentar l'economia productiva, i generar llocs de treball.
Propostes des de l'esquerra, per mantenir i millorar l'estat del benestar, per a la defensa de les polítiques públiques i del estat democràtic i la participació de la ciutadania, per a la defensa de l'igualtat, la solidaritat i la sostenibilitat.
Us esperem!