Neix l'Espai Jove Alternatiu

Un grup plural des de l'esquerra que pretén recollir i donar sortides les inquietuds de la joventut blanenca

Ara, d’aquí a l’acceptació o la resignació davant de totes les injustícies que es cometen dia rere dia en aquest país hi ha un pas molt gran. Als joves també ens afecten els conflictes que tenen lloc al nostre país.
De problemes n’hi ha a tot arreu, des de Madrid, passant per Barcelona, i fins al nostre poble. Però el que no es pot fer (el que ens neguem a fer) és fer la vista grossa o pensar que tot es solucionarà d’alguna manera. No, els joves també volem unir-nos a la lluita per una societat més justa per tothom. Volem continuar la lluita en la que els nostres pares i avis van participar, precisament, per deixar-nos una societat millor de la que ells van heretar. Gràcies a ells tenim drets i llibertats. Ara, però, sembla que els que tenen la paella pel mànec utilitzen el poder per assolir els seus propis objectius.
Guanyar més diners o assegurar-se un lloc a les elits més influents són alguns dels objectius més freqüents d’aquests individus, als que no importa tapar de qualsevol manera els problemes que es deriven dels seus propòsits o els mètodes que usen per fer-ho (per exemple, retallar drets socials).
L’Espai Jove Alternatiu neix per oposar-se a totes aquestes injustícies del nostre sistema. Des dels valors de l’esquerra, ja sigui el feminisme, el pacifisme, el comunisme o l’ecologisme, volem sumar-nos a la lluita per millorar aquesta societat que cada cop té un futur més negre. 
Això és el que som, un grup de joves inconformistes que volem organitzar-nos per fer front a aquest allau de problemes que tard o d’hora acabaran afectant-nos.
Si et sents identificat amb la nostra causa i vols unir-te’ns, posa’t en contacte amb nosaltres a espaijovealternatiu@groups.facebook.com o trucant a:
- Victor Catalan: 618615303
- Ricard Bruguera: 634078208
T’hi esperem !