El quadripartit i el PSC aproven el projecte del carrer Colom que suposa l’endeutament total de l’Ajuntament de Blanes

Ple del Gener 2011

En el Ple d’aquest més es va presentar el pla de finançament del projecte de renovació del carrer Colom. Bàsicament el regidor d’Urbanisme va defensar aquesta obra perquè suposa la regeneració d’un carrer important de la zona turística del poble i això portarà una revitalització del sector turístic. Amb això estem totalment d’acord.

El problema és que aquesta obra suposarà que l’Ajuntament s’endeutarà uns 5 milions d'euros més. Tenint en compte que l’Ajuntament té uns deutes milionaris degut a la pèssima gestió econòmica de l’equip de govern, aquest nou deute suposa la gota que vessa el got. Al maig, el nou govern que hi hagi es trobarà amb les arques municipals buides.

La situació econòmica de l’Ajuntament és tan dolenta que la Generalitat ha intervingut les nostres comptes i no ens permet endeutar-nos més. És per això que l’equip de govern li ha demanat a Aigües de Blanes que demani un crèdit que li pagarà l’Ajuntament, per tal de saltar-nos aquest límit que té l’Ajuntament.

Malauradament ens vam quedar sols votant en contra perquè la resta de grups municipals van votar a favor.  A ICV-EUiA estarem vigilants que no passi que, per eixugar el deute municipal, no es retallin despeses socials i acabin pagant els de sempre, els més pobres.


2 comentaris:

Maxi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Maxi ha dit...

Aquest govern no canvia; potser el que tindrem que fer es caviar-ho nosaltres!!.
No es de rebut, que un ajuntament com el nostre, intervingut per la Generalitat per la seva perillosa situació econòmica; amb un pla de sanejament que li marca les línies mestres del desenvolupament i despesa que pot realitzar per tal de no ensorrar-nos a tots plegats en un pou sense fons, busqui una formula tramposa per tal de continuar amb la seva desmesurada política en la despesa. El pitjor, és que la majoria dels partits polítics siguin còmplices d'aquestes formes de fer.

Aquesta gent no tenen límit!!. ICV-EUiA a de velar per el benestar de tots i totes, i no per donar validés a formes de fer poc clares.