EL PdB, segon trencament i el regidor trànsfuga

per Paco Martínez

Aquest estiu s’ha produït el segon trencament del PdB.
Si la primera vegada un grup de membres van decidir deixar la formació, ara ha estat el PdB qui ha decidit abandonar l’Equip de Govern.

El senyor Ramos ha deixat l’Equip de govern enmig d’insults i de greus acusacions sense demostrar; res de nou respecte al que ens té acostumats aquest personatge. Però l’altre Regidor, el senyor Gómez, ha decidit quedar-se al govern i ha deixat el PdB, amb la qual cosa s’ha convertit en un trànsfuga.

De la gent del PdB ens ho podem esperar tot però teòricament CiU és un partit seriós. Resulta vergonyós que el Sr. Trias accepti un trànsfuga com a soci de govern .

El senyor Gómez ja va quedar ben retratat quan va fer una demostració pública d’homofòbia. Ara, per acabar-ho de adobar, s’ha convertit en un trànsfuga.
Realment Blanes no es mereix ser governat per gent d’aquesta mena.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo de transfuga queda molt be, però personalment i en aquest cas, pensant per el poble i el que queda de legislatura, crec que el Sr Gómez ha anat per feina i essent molt més coerent que el Sr. Ramos que pensa més amb l'imatge.
Tot això ho dic per que cre que parlem de Blanes a on hauria d'importar més la feina feta, al govern o a l'oposició que la política realitzada. I l'estabilitat dins la legislatura es un factor important.

Maxi ha dit...

Em sembla que tornem a equivocar conceptes, anònim. Quant parles de "...ho dic per que crec que parlem de Blanes (evident) a on hauria d'importar més la feina feta, al govern o a l'oposició que la política realitzada." fer política és precisament fer actuacions o tenir línies de treball concretes, en defensa de valors o idees concretes. Quant deixes de fer política i comences a limitar-te a "gestionar", es quant deixes aquest espai per aquells que l'utilitzen per benefici propi... et sona?, potser els partits (persones) de dreta normalment fan us del mateix discurs?. No devaluem la POLÍTICA amb paraules majúscules, quant el que volem dir és politiqueig.

Sobre el Sr. Gomez... faig meves les paraules de Paco, que comparteixo plenament.

Salut