http://euia.cat/blanes/ Estrenem nova web!

Us presentem la nova página web de EUiA de Blanes, que esperem sigui una eina útil per a tots vosaltres. En aquesta inclourem tots aquells temes d'interés per tots i totes els que compartiu la nostra ideología i pels que estiguin interesats en coneixer-la, tant a nivell local, com nacional o internacional.

Aquesta página està oberta a les vostres suggerències i es una eina mes perquè ens pogueu fer arribar els vostres dubtes i inquietuds, així doncs el nostre correu electrònic està a la vostra disposició.

Tambè segueixen actius el nostre bloc: http://euiablanesbloc.blogspot.com/ i també, en clau d'humor, al bloc http://lopamflet.blogspot.com/, que junt amb el nostre butlletí en paper, que també podeu llegir en pdf: "De Puny i Lletra", son el conjunt d'eines de comunicació que mantenim actius per establir la millor i més eficient possible comunicació amb tots els que ens seguiu.

Des de aquesta página seguirem treballan per a conseguir una societat més justa, progresista i sostenible des de l'esquerra.

Ben trobats!

Comissió de Comunicació EUiA Blanes